Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MFH Kemping Zuhany 40 L

6 730 Ft
+ 900 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
tereptarka.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 6 730 Ft

További termékek a kategóriából

További MFH termékek: MFH Kerti zuhany

Cattara Sprcha 40L (13293) Kerti zuhany 5 570 Ft-tól Cattara Sprcha 40L (13293) HECHT HECHT00202 Kerti zuhany 6 490 Ft-tól HECHT HECHT00202 MFH Deluxe (37633) Kerti zuhany 11 490 Ft MFH Deluxe (37633) TOYA LUND 82992 Kerti zuhany 11 445 Ft TOYA LUND 82992
Termékleírás
Típus Hordozható
Anyag Műanyag
Tartály kapacitása 40 l
Állítható magasság Igen
Zuhanytálca Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az MFH turista zuhany (40 l) egy bevált és könnyen hordozható készülék, amely lehetővé teszi a higiénia és a kényelem fenntartását a terepen.

A szolár zuhany nagyon tartós, könnyű és rugalmas PVC anyagból készül, ennek köszönhetően az összecsukás után kevés helyet foglal el, és könnyen szállítható.

Az anyag fekete színe jobban vonzza a napsugarakat (nem tükrözi őket), emiatt a víz természetes módon felmelegszik 50 ° C-ra, ennek eredményeként lehetőségünk van frissítő fürdőzésre kényelmes hőmérsékleten. A 40 literes űrtartalom több rövid zuhanyozást tesz lehetővé 2-3 fő számára.

Rugalmas zuhanytömlő vége állítható vízhozammal ellátott heggyel. A széles, csavaros kupakkal ellátott töltelék megkönnyíti a gyors feltöltést. A konténer felakasztásához 4 horog és egy nejlonkötél tartozik horoggal.

Az MFH szolár turista zuhany minden utazás és kempingfelszerelés elválaszthatatlan eleme.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.